طرز تهیه کیک صبحانه

طرز تهیه کیک صبحانه

طرز تهیه کیک صبحانه

شما صبحانه چی دوست دارید یا چی می خورید؟ بعضی همان نان و پنیر ساده را ترجیح می دهند و گروهی هم غذاهای پختنی را می پسندند. ولی کسانی هم هستند که اصلا وقتی برای خوردن نمی گذارند شاید وقت یا اشتها ندارند یا یک چیز خوشمزه می خواهند.

مواد لازم
آرد دو و نیم پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
روغن یک پیمانه سرخالی
ماست یک پیمانه سرخالی
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری

۱- روغن و شکر را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود.

۲- تخم مرغ ها را تک تک در روغن و شکر بشکنید و مخلوط کنید. وانیل را نیز در این مرحله اضافه کنید.
اگر تخم مرغ ها را یک جا بشکنید به راحتی مخلوط نخواهد شد.

۳-ماست را به مواد قبلی اضافه کرده مخلوط کنید.
اگر ماست حالت بریده بریده پیدا کرد نگران نشوید؛ این حالت عادی است.

۴- آرد را که قبلا الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط نموده اید کم کم در مایعی که آماده کرده اید دوباره الک کنید و به آرامی و به حالت دورانی از یک سمت مخلوط کنید.

۵- ته قالب مورد نظرتان را چرب کنید و مایع کیک را در آن بریزید. مایع کیک باید فقط یک سوم ظرف را پر کند وگرنه هنگام پخت از ظرف سرریز می شود.

۶- ظرف را در طبقه وسط فر که با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد حدود نیم ساعت گرم کرده اید قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. حدود ۴۵ دقیقه برای پخت این کیک زمان لازم است.

۷- تا نیم ساعت در فر را باز نکنید؛ بعد از نیم ساعت چنگالی را داخل کیک فرو برده و درآورید اگر کیک به چنگال نچسبید یک ربع دیگر صبر کنید تا روی کیک طلایی شود.

۸- وقتی کیک کاملا خنک شد آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید.

گردآوری: هفته نامه زندگی دوم

Check Also

آموزش دسر فوری و خوشمزه با بیسکوییت!

آموزش دسر فوری و خوشمزه با بیسکوییت!

آموزش دسر فوری و خوشمزه با بیسکوییت!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *